Afscheidskamer de Verbinding

Sjaak Brinkhorst uit Eerbeek, heeft de verbouwing van de Afscheidskamer op zich genomen; en dat was een hele klus. Alles in de kamer is maatwerk en door Sjaak gemaakt; zoals de handige schuifkast en de pantry. De overkapping van Douglas hout biedt de ingang van de Afscheidskamer privacy. Dankzij Sjaaks bouwtechnisch inzicht en nooit aflatende enthousiasme is het een aangename ambiance geworden.

Jeannette Holtman, woonachtig in Eerbeek, heeft de inrichting van de Afscheidskamer op zich genomen. Ze ontwierp bijvoorbeeld een meubel waarin de uitvaartkistdeksel past. Ze luisterde aandachtig naar mijn wensen en wist precies het moodboard samen te stellen dat ik qua kleur en stijl in gedachten had. Het tegelwerk in de toiletruimte is niet alledaags en geheel in stijl met de kamer. Het resultaat mag er zijn.

Fier Media ontwierp het design van het logo voor de Afscheidskamer en de poster en flyer voor de Sfeervolle Uitvaart Informatie Beurs.

Wenst u Afscheidskamer de Verbinding te bezichtigen, neemt u dan contact op via 06-83 211 533

In het aangrenzende Cultuurhuis Pater Dekker kunnen condoleances, uitvaartplechtigheden en koffietafels gehouden worden.

Locatie: H.A. Lorentzstraat 20, 6961 XL Eerbeek.

Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO

Pin It on Pinterest

Shares
Share This